![]() |
|
|
#1 |
|
Δασκάλα της Βέφας Editor
Περιοχή: Αθηνα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-πατατες βραστες
-κρεμμυδακι φρεσκο -μαιντανος ψιλοκκομενος -καροτακι βρασμενο και ψιλοκομμενο προαιρετικα..ή λιγη πρασινη πιπερια ψιλοκομμενη -καππαρη ή ελιες ελαιολαδο-μουσταρδα -ξυδι Βραζουμε της πατατες τις χοντροκοβουμε και τις ανακατευουμε με φρεσκοκρεμμυδακι μαιντανο και τα υπολοιπα υλικα.....σε ενα μπολακι ανακατευουμε τη σως μας απο ελαιολαδο -μουσταρδα -ξυδι μεχρι να γινει ενα ομοιογενες μειγμα και περιχυνουμε τη σαλατα μας......τη βαζουμε λιγο στο ψυγειο να σταθουν ολα τα υλικα και τη σερβιρουμε χλιαρη!
|
|
|
#2 |
|
Καφετζής -έχω και μύλο παμε μια βόλτα;
![]() ![]() ![]() ![]() |
Μπορείς επίσης να προσθέσεις ψιλοκομμένο λουκάνικο Φρανκφούρτης και ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί!
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
RC Member
|
Παράθεση:
![]() To καλυτερο ειναι που ΔΕΝ εχει μαγιο... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
RC Member
|
Ζολιτου κανω κι εγω μια σχεδον ιδια αλλα σιγουρα καλυτερη
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Δασκάλα της Βέφας Editor
οι αυθεντικες ειναι χωρις μαγιονεζα..εκνευριζομαι αν τις κανουν αλλιως...
παλμε παμε μια κοντρουλα μαγειρικη????
|
|
|
#6 |
|
Καφετζής -έχω και μύλο παμε μια βόλτα;
![]() ![]() ![]() ![]() |
Διαφωνώ, η πατατοσαλάτα είναι αρκετά ελεύθερη σα συνταγή για να πείς η αυθεντική είναι χωρίς μαγιονέζα, υπάρχει και με και χωρίς
Είναι σα να λέμε ότι τα μακαρόνια είναι μόνο με κιμά και όλα τ'αλλα δεν είναι αυθεντικά και μούφα ![]() Και πατάτα μαιντανό, κρεμυδάκι, ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι ν'ανακατέψεις χωρίς μαγιονέζα και χωρίς μουστάρδα και πάλι πατατοσαλάτα είναι και μάλιστα πολύ καλή (σερβίρεται και αυτή χλιαρή). |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Δασκάλα της Βέφας Editor
Παράθεση:
η Ελληνικη ειναι χωρις μαγιονεζα παντως.....η οριτζιναλ...η παλια ρε παιδι μου..οπως συμβαινει και με τη μελιτζανοσαλατα...οι μαγιονεζες ηρθαν μετα στο ελλαντα....ακου και μενα τη Βεφα! ![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
RC Member
|
Παράθεση:
Εδω λεμε τι μας αρεσει . ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|